Zimperium etablerades som ledare för Mobile Threat Management (MTM) under 2023 SPARK Matrix™ av Quadrant Knowledge Solutions

Quadrant Knowledge Solutions SPARK Matrix™ tillhandahåller konkurrensanalys och rankning av de ledande leverantörerna inom Mobile Threat Management (MTM).

Zimperium har, tack vare sin omfattande teknik och kundupplevelsehantering, fått starka betyg över parametrarna för teknisk excellens och kundpåverkan. Den 19 oktober 2023 tillkännagav Quadrant Knowledge Solutions att de har utsett Zimperium som teknikledare inom SPARK Matrix™ för Mobile Threat Management (MTM).

Quadrant Knowledge Solutions SPARK Matrix™ inkluderar en detaljerad analys av den globala marknadsdynamiken, leverantörslandskapet och konkurrenspositionering. Studien ger även en konkurrensanalys och rankning av de ledande leverantörerna inom Mobile Threat Management (MTM) i form av SPARK Matrix™. Rapporten delar strategisk information för användare för att utvärdera olika leverantörsmöjligheter, konkurrensdifferentiering och marknadspositioner.

Swathi Suresh, analytiker på Quadrant Knowledge Solutions, kommenterar, “Zimperium erbjuder en heltäckande Mobile Threat Management (MTM)-lösning genom Zimperium MTD (tidigare känt som zIPS). Zimperiums funktioner, såsom z9, z3A, MAPS, zScan, zShield, zKeyBox och zDefend, ger en väl avrundad uppsättning verktyg för att hantera olika aspekter av mobil säkerhet. Lösningen stöder zero-touch-distribution för omfattande skydd, integreras med flera MDM:er och passar sömlöst in i företagsekosystem, inklusive SIEM, IAM, XDR, DevOps, biljettsystem, GitHub action och bedrägerisystem.” Swathi tillägger, “Zimperium har fått starka betyg över teknisk excellens och kundpåverkan och har positionerats som ledande inom SPARK Matrix™ för Mobile Threat Management (MTM), 2023.”

Shridhar Mittal, VD för Zimperium, säger, “Vi är stolta över att bli erkända som ledaren inom Mobile Threat Management av Quadrant Solutions. Detta är ett bevis på det verkliga värdet Zimperium Mobile-First Security Platform ger till vår globala bas av kunder, vars feedback fungerar som grunden för SPARK Matrix.” Han fortsätter, “När organisationer fortsätter att omfamna mobildrivna affärsinitiativ står de samtidigt inför en helt ny uppsättning cyberhot. Det är avgörande för företag att implementera en mobil-först säkerhetsstrategi för att ligga före angripare. Detta erkännande är en ära, och vi är redo att fortsätta att tjäna våra kunder när de säkrar sina företag mot dagens mobilhot.”

Ytterligare resurser:

  • För mer information om Zimperium, besök här.
  • SPARK Matrix: Mobile Threat Management (MTM), 2023
  • Gratis nedladdning

Kontakter:

Samuel Wågberg
samuel.wagberg@munerisit.se
+46720731650

Om Quadrant Knowledge Solutions: Quadrant Knowledge Solutions är ett globalt rådgivnings- och konsultföretag fokuserat på att hjälpa kunder att uppnå affärstransformationsmål med strategisk affärs- och tillväxtrådgivningstjänster. Vår vision är att bli en integrerad del av vår kunds verksamhet som en strategisk kunskapspartner. Våra forsknings- och konsultresultat är utformade för att ge omfattande information och strategiska insikter för att hjälpa kunder att formulera tillväxtstrategier för att överleva och frodas i ständigt föränderliga affärsmiljöer.

För mer tillgänglig forskning, besök: https://quadrant-solutions.com/market-research/

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *